Larissa Timmer

Circus Santelli

Cirque Dynamique
za 26 okt
za 26 okt

De jonge, bevlogen artiesten van Circus Santelli, nodigen je uit voor hun nieuwe voorstelling: Cirque Dynamique!

OVER DE VOORSTELLING

Een veelzijdige circusshow met koorddansers, steltlopers en acrobaten, die je meenemen naar een wereld vol verwondering. Laat je verrassen door hun indrukwekkende skills in de lucht, op de grond en alles daar tussenin. Humor, fantasie en magie, maken deze show een complete beleving voor jong en oud.

Bereid je voor op een klassieke circusvoorstelling, doordrenkt met verrassende wendingen. De jonge circusartiesten rekken de definitie van het woord 'stoel' uit op onverwachte wijze en acrobaten tuimelen door elkaar heen met een snelheid die iedereen versteld doet staan. De artiesten zijn niet alleen veelzijdig in hun skills, maar ook nog eens elk op hun eigen unieke wijze. In deze groepsvoorstelling krijgen al die indrukwekkende vaardigheden de tijd en ruimte om je er aan te vergapen, of het nu in de lucht is, op de grond, of ergens daartussenin.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen en belooft even fascinerend te zijn voor volwassenen. Kom en laat je verbazen door Cirque Dynamique!

Larissa Timmer

Credits

De jonge artiesten
De voorstellingsgroep van Santelli bestaat uit 16 jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Deze getalenteerde jongeren, trainen 6 tot 10 uur per week onder begeleiding van professionele trainers. Met een toewijding van een jaar lang werken ze hard om elke anderhalf tot twee jaar een prachtige nieuwe productie te presenteren.