Fjoerfrou

Nynke Laverman, Lutske Sytema, Saakje Bakker, DINA, Katja Hersevoort en Gjalt de Jong
do 3 okt 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
do 3 okt
20:15
Kaarten

In jou brandt een vuur

OVER DE VOORSTELLING

VUUR, passie en verlangen. Diep in het bekken van de vrouw brandt een vuur dat maar één ding wil: eruit! In al haar echtheid wil zij creëren, zoals alleen zij degene is die nieuw leven op deze wereld kan zetten. Soms zitten er laagjes op, stof bijvoorbeeld. Of vraagt het leven anders van haar. ‘Doe maar gewoon’ maakt haar vaker klein dan groot. En toch,  haar innerlijk vuur smeult en maakt wakker. Want het is haar geboorterecht als cyclisch wezen om haar gevoeligheid, talenten en verlangens te leven! Deze avond inspireert en geeft pure creatiekracht: open en recht uit het hart.

Wees niet bang, lieve vrouw, laat jezelf zien en leef!

Over de sprekers

Nynke Laverman
Zangeres, theatermaker en vrouw van wijsheid. Haar vuur brandt voor een betere wereld, waarin er respect is voor elkaar en al het andere leven.

DINA
Zangeres en maker van o.a. Medisyn: een album en boek over dat wat zij voelt als haar medicijn voor een leven vol creatie.  

Katja Hersevoort
Katja danst haar vuur; haar lichaam vertelt, recht uit het hart.

Saakje Bakker
Saakje wakkert het vuur aan. Ze schrijft en spreekt over waar het leven haar toe uitdaagt en brengt de wereld haar wijsheid over alle facetten van vrouw-zijn en creatiekracht.

Gjalt de Jong
Gjalt is een Fjoerman. Deze avond brengt hij zijn ode aan de Fjoerfrou vanuit mannelijk perspectief. In zijn muziek, als acteur en in zijn reportages is zijn authentieke kracht en vuur niet te missen.

Lutske Sytema
Lutske is creator van Fjoerfrou en verbindt met een doel: groei van bewustzijn en het delen van wijsheid. Ze maakt programma’s waarin belangrijke levensthema’s verdieping vinden.